h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’de boğularak yaşamını yitiren çocukların sayısı 2’ye çıktı

Mersin’de boğularak yaşamını yitiren çocukların sayısı 2’ye çıktı

Mersin'de bir kişi, denizde çırpınan ve boğulma tehlikesi geçiren 2 çocuktan birini kurtardı ancak diğer çocuk hayatını kaybetti. Olay, Atatürk Parkı sahilinde gerçekleşti. İlk kurtarılan çocuk hastaneye götürülürken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu durumla birlikte hayatını kaybeden çocuk sayısı 2'ye yükseldi. Yabancı uyruklu oldukları belirtilen çocukların kimlikleri henüz açıklanmadı.

Mersin’de yaşanan son olayda, denizde boğulma tehlikesi geçiren bir çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu nedenle kaybedilen çocukların sayısı 2’ye yükseldi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akdeniz ilçesine bağlı Atatürk Parkı sahilinde meydana geldi. 11-12 yaşlarındaki iki çocuk, denize girdikten kısa bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Bir vatandaş, boğulmak üzere olan çocukları gördüğü anda hemen suya atlayarak birini kurtardı, ancak diğeri gözden kayboldu. Kurtarılan çocuk ambulansla bir özel hastaneye götürülürken, diğer çocuk ise hayatını kaybetti. Özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kayıp çocuğun hayata döndürülememesi üzerine bu acı haber duyuruldu.

Vakit.com.tr olarak, bu üzücü olayda yaşamını kaybeden çocuklar için başsağlığı diliyoruz. Bu tür yaşamsal tehlikelerle karşılaşıldığında, yetişkinlerin ve ilgili yetkililerin daha dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini hatırlatmak önemlidir.

Erzurum, beyaz örtüyle kaplandı.

Sıradaki haber:

Erzurum, beyaz örtüyle kaplandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.