h Dolar 34,2908 % 0.09
h Euro 37,0037 % 0.09
h Sterlin 44,4915 % -0.04
h Altın (Gr) 3.131,38 %0,12
h BIST100 8.736,74 %-1,15
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’de gerçekleştirilen operasyon sonucunda, PKK/YPG üyesi olduğu şüphesiyle aranan 2 kişi yakalandı.

Mersin’de gerçekleştirilen operasyon sonucunda, PKK/YPG üyesi olduğu şüphesiyle aranan 2 kişi yakalandı.

Mersin ve Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK/YPG üyesi olduğu belirtilen 2 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin, Suriye'nin Kamışlı bölgesindeki sözde sağlık merkezinde görev yaptıkları ve Türkiye'ye döndükleri ortaya çıktı. Yapılan aramalarda çok sayıda materyal ve doküman ele geçirildi. Zanlılar tutuklandı.

PKK/YPG Üyesi 2 Şüpheli Mersin’de Yakalandı

Mersin merkezli gerçekleştirilen bir operasyonda, terör örgütü PKK/YPG’ye mensup oldukları tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, PKK/YPG silahlı terör örgütüyle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, şüphelilerin, Suriye’nin Kamışlı bölgesinde faaliyet gösteren sahte sağlık merkezinde görev yaptıktan sonra Türkiye’ye geldikleri belirlendi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar sonucunda 2 şüpheli yakalandı ve evlerinde yapılan aramalarda birçok materyal ve doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilerek tutuklandığı öğrenildi. Bu operasyon, terör örgütüyle etkin bir mücadele yürüten güvenlik güçlerinin başarılı bir operasyonu olarak kaydedildi.

Hırsızlık şüphelisi, önce güvenlik kamerasına daha sonra da polise yakalanarak suçüstü yapıldı

Sıradaki haber:

Hırsızlık şüphelisi, önce güvenlik kamerasına daha sonra da polise yakalanarak suçüstü yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.