h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’de meydana gelen boğulma olayında, hayatı tehlikeye giren bir çocuk daha kalbi durduktan sonra hayata geri döndürüldü.

Mersin’de meydana gelen boğulma olayında, hayatı tehlikeye giren bir çocuk daha kalbi durduktan sonra hayata geri döndürüldü.

Mersin'de dün denize giren iki çocuktan biri hayatını kaybederken diğeri hastanede yeniden hayata döndürüldü. Olay, Atatürk Parkı sahilinde meydana geldi. Çocuklardan biri suya battı ve vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Diğer çocuk ise özel bir hastaneye kaldırılarak müdahale edildi, ancak kurtarılamadı. Şu anda tedavisi devam eden çocuk, şehir hastanesine sevk edildi.

Mersin’de bir çocuğun hayatını kaybettiği ve diğerinin ise hastanede kurtarıldığı üzücü bir olay yaşandı. Olay, dün Atatürk Parkı sahilinde meydana geldi. Söylenene göre, yabancı uyruklu olan 11-12 yaşlarındaki iki çocuk denize girdi. Ancak bir süre sonra bir çocuk suya batıp çıkmaz oldu. Çevrede bulunan vatandaşlar hemen olaya müdahale ederek yüzeydeki çocuğu kurtardı ve ardından da batan çocuğu çıkardı. Kurtarılan çocuklar hemen Toros Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye götürüldü. Maalesef özel hastaneye kaldırılan çocuk tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer çocuk ise Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığında kalbi durmuş durumdaydı ancak yapılan müdahalelerle tekrar yaşama döndürüldü. Şu anda çocuğun tedavisi şehir hastanesinde devam etmektedir. Ölen çocuğun ailesine başsağlığı dilerken, diğer çocuğun ise bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyoruz.

Toz bulutu sebebiyle trafiğe durma, yayalar ise kaçma durumunda kaldı

Sıradaki haber:

Toz bulutu sebebiyle trafiğe durma, yayalar ise kaçma durumunda kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.