h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’de PKK terör örgütünün operasyonu: 7 kişi yakalandı

Mersin’de PKK terör örgütünün operasyonu: 7 kişi yakalandı

Mersin'de gerçekleştirilen bir operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik propagandada bulunduğu tespit edilen 7 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüphelilerden biri tutuklandı, diğer altısı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon sonucunda, şüphelilerin adreslerinde çeşitli materyaller ve dokümanlar ele geçirildi.

Mersin’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik faaliyetleri olan 7 şüpheli yakalandı. Yapılan çalışmalar sonucunda örgüt propagandası yaptığı tespit edilen bu kişilerin bulunduğu adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 7 şüphelinin, içlerinden biri tutuklandı ve altısı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonla birlikte, terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyetleri deşifre edilmeye ve engellenmeye çalışıldı. Jandarma ekipleri, örgüt propagandası yaptığı belirlenen 7 şüphelinin Toroslar ve Akdeniz ilçelerindeki adreslerine eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma tarafından yapılan işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Bu süreçte, tutuklanan bir şüpheli olduğu ve altı şüphelinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı açıklandı.
Öte yandan, şüphelilerin adreslerinde çok sayıda materyal ve doküman ele geçirildi.

Toprak Kayması Filipinler’de 7 Kişinin Ölümüne, 2 Kişinin Yaralanmasına Neden Oldu

Sıradaki haber:

Toprak Kayması Filipinler’de 7 Kişinin Ölümüne, 2 Kişinin Yaralanmasına Neden Oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.