h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’de soğuk bir kış gününde denize giren iki çocuktan biri hayatını kaybetti, diğerinin durumu ise ciddi.

Mersin’de soğuk bir kış gününde denize giren iki çocuktan biri hayatını kaybetti, diğerinin durumu ise ciddi.

Mersin'de denize giren 11-12 yaşlarındaki 2 çocuktan biri boğuldu, diğerinin durumu ağır olarak bildirildi. Olayda yabancı uyruklu oldukları belirtilen çocuklar, denizde boğulmak üzereyken bir vatandaşın müdahalesiyle kurtarıldı. Ancak bir çocuk hayatını kaybederken, diğerinin durumu ciddiyetini koruyor. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.İki çocuğun denizde şakalaştığı ve birinin diğerini suyun altına sokmaya çalıştığı görüldü.

Mersin’de Kış Gününde Denize Giren 2 Çocuktan Birisi Boğuldu, Diğerinin Durumu Ağır

Mersin’de yaşanan üzücü bir olayda, Atatürk Parkı sahilinde denize giren 11-12 yaşlarındaki 2 çocuktan biri boğuldu, diğerinin durumu ise ağır olduğu bildirildi. Olayın detaylarına göre, yabancı uyruklu oldukları belirtilen çocuklar, denizde bir süre sonra çırpınmaya başladılar. Bir vatandaşın çocukların boğulma tehlikesi geçirdiğini fark etmesi üzerine hızla suya atlaması sonucu bir çocuk kurtarıldı ancak diğer çocuk gözden kayboldu. İlk kurtarılan çocuk özel bir hastaneye götürüldü ve diğer çocuk ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak Toros Devlet Hastanesine götürüldü. İsimleri henüz belirlenemeyen çocuklardan biri hayatını kaybederken, diğerinin ise durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Olayı ilk fark eden Murat Müştekin, çocukları denizde şakalaşırken gördüğünü belirterek, birinin diğerini suyun altına sokmaya çalıştığını fark ettiğini söyledi. Müştekin, hemen elbiseleriyle suya atladığını ve bir çocuğu kurtardığını ancak diğerinin suyun altında kaybolduğunu dile getirdi. Müştekin, çocukların başlangıçta şakalaştıklarını düşündüklerini ancak birinin ağzından köpük çıktığını fark edince hızla harekete geçtiklerini belirtti. Başka bir vatandaş ise balıktan dönerken olayı fark ettiklerini ve 10 dakika sonra denizde bir çocuğun olduğunu öğrendiklerini söyledi. İkinci çocuğu denizden çıkardığını ifade eden vatandaş, olay anını cep telefonu ile kaydettiğini belirtti.

Bu üzücü olaya ilişkin cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde, çocukların denizde yüzdüğü anlar yer aldı.

Başlıklar:
– Mersin’de Kış Gününde Denize Giren 2 Çocuktan Birisi Boğuldu!
– Mersin’de Deniz Kazası: Çocuklardan Biri Boğuldu, Diğeri Ağır Durumda!
– Sahilde Yaşanan Dram: Mersin’de 2 Çocuktan Birisi Denizde Kayboldu!
– Atatürk Parkı sahilinde Çocuk Boğulma Tehlikesi Geçirdi: İşte Detaylar!
– Mersin’de Denizdeki Çocuklardan Birisi Kurtarıldı, Diğeri Hala Kayıp!

Bakan Yerlikaya: “Sibergöz-13 operasyonunda 73 kişi gözaltına alındı”

Sıradaki haber:

Bakan Yerlikaya: “Sibergöz-13 operasyonunda 73 kişi gözaltına alındı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.