h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’deki kaza sonrası Marmaris otogarında kaydedilen otobüs görüntüleri gün yüzüne çıktı

Mersin’deki kaza sonrası Marmaris otogarında kaydedilen otobüs görüntüleri gün yüzüne çıktı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsü devrildi, 9 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı. Otobüsün Marmaris Otogarı'ndan hareket ettiği güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Mersin’in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsü kaza yaptı: 9 ölü, 28 yaralı

Mersin’in Aydıncık ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi ise yaralandı. Dikmenler Mardin Seyahat firmasına ait bir otobüs, Antalya’dan Mersin’e seyir halindeyken Aydıncık ilçesindeki Sarıyer tünellerinde bariyerlere çarparak devrildi. Kazada şu ana kadar 9 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralılar ise Aydıncık, Anamur ve Silifke’deki hastanelere sevk edildi. Jandarma ve polis ekipleri de güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ve karayolları ekipleri de olay yerinde çalışma yaptı.

Kaza görüntüleri ortaya çıktı

Kazaya karışan otobüsün Marmaris Otogarı’ndan hareket ettiği anların güvenlik kamerası görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde otobüsün yolcularının otogardan ayrılma anları yer alıyor. Bu görüntüler, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair önemli ipuçları sunuyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak’ın kuzeyine hava saldırısı gerçekleştirdi

Sıradaki haber:

Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak’ın kuzeyine hava saldırısı gerçekleştirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.