h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mersin’deki otobüs kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri tespit edildi

Mersin’deki otobüs kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri tespit edildi

Mersin'in Aydıncık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti. Otobüsün bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu, 6 kişinin kimliği belirlendi. Kazada hayatını kaybedenler arasında otobüs şoförü Hüseyin Taysun ve bir genç kadın ile çocuklar olduğu belirlendi. Diğer 3 kişinin kimlik tespit çalışmaları sürüyor. Kaza ile ilgili soruşturma ise Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle yürütülüyor.

Mersin Aydıncık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 9 kişiden 6’sının kimlikleri belirlendi. Kazada, Dikmenler Mardin Seyahat firmasına ait bir yolcu otobüsü, Antalya’dan Mersin’e seyir halindeyken Sarıyer tüneller çıkışında bariyerlere çarparak devrildi. Kazada 9 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Mersin’deki hastanelere götürüldü. polis ve jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları çalışmanın ardından cenazeleri hastane morglarına gönderdi.

Kazada hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Otobüs şoförü Hüseyin Taysun (43) ile yolcular Ahmet Bukaç (41), Huzan Sunmez (22), Muhammet Akbaba (20), Mehmet Emin Anaeli (28) ve Şeyhmus Öğet (37) olduğu belirtildi. Diğer 3 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Soruşturmayı titizlikle yürüten 2 savcı, olayın nedenlerini araştırıyor.

Bursa’da görüntülendi: İki grubun sopalarla çıkan kavgası kameralara yansıdı

Sıradaki haber:

Bursa’da görüntülendi: İki grubun sopalarla çıkan kavgası kameralara yansıdı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.