h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Metroda raylara atladı, kendisini arayan güvenlik görevlisine “Hayatımdan vazgeçmek istiyorum” dedi

Metroda raylara atladı, kendisini arayan güvenlik görevlisine “Hayatımdan vazgeçmek istiyorum” dedi

Ünalan metro istasyonunda intihar girişimi yaşandı. Bir kadın, raylara atlayarak intihar etmek istedi ancak tren durdu ve yara almadan kurtuldu. Güvenlik görevlisi kadını ararken kadın, "ben ölmek istiyorum" diyerek ortaya çıktı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ünalan Metro İstasyonu’nda İntihar Girişimi: Kadın Yara Almadan Kurtuldu

İstanbul Üsküdar’da bulunan Ünalan Metro İstasyonu’nda bugün saat 13.00 sıralarında ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre bir kadın, intihar etmek amacıyla kendisini raylara attı. Neyse ki, duran tren kadına çarpmadan durdu ve kendisi yara almadı. Ancak kadın raylardan ayrılmayarak istasyon alanına çıkmamakta direndi.

İstasyona çağrılan güvenlik görevlileri, kadını raylardan çıkarmak için trenin altında ve çevresinde arama çalışmalarına başladılar. Ancak bu sırada kadın, trenin yanından çıkarak güvenlik görevlilerine “Ben ölmek istiyorum” diyerek ilginç bir açıklama yaptı. Çevredeki vatandaşlar da kadını ikna etmek için “Değmez, vazgeç” şeklinde telkinlerde bulundular. Bu olay ise orada bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul’da yaşanan bu olay, görenleri şaşkına çevirdi. İntihar girişiminde bulunan kadının nasıl bir ruh halinde olduğu ve bu kararı neye dayandırdığı henüz bilinmemektedir. Ancak bu tür olaylar, insanların psikolojik sorunlarının ciddiyetini ortaya koymaktadır.

Bu durum, metro istasyonlarında güvenlik önlemlerinin artırılması gerekliliğini bir kez daha gözler önüne sermektedir. İnsanların korunması ve olası bir intihar girişiminin engellenmesi için daha etkin önlemler alınması büyük önem taşımaktadır.

Vali Polat, Doğruyol köyünde yapılan ziyarette…

Sıradaki haber:

Vali Polat, Doğruyol köyünde yapılan ziyarette…

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.