h Dolar 34,0429 % -0.07
h Euro 37,8996 % -0.07
h Sterlin 45,0685 % -0.11
h Altın (Gr) 2.796,49 %-0,21
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mezarçının Evinden Yüzlerce Tarihi Sikke Çıktı!

Mezarçının Evinden Yüzlerce Tarihi Sikke Çıktı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde belediyede mezarlık işçisi olarak çalışan bir kişinin evine yapılan baskında, 770 adet tarihi eser niteliği taşıyan sikke ve obje ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aldıkları bir istihbarat üzerine düzenledikleri baskında ele geçirilen malzemeler, incelenmek üzere Afyonkarahisar Müze Müdürlüğü'ne gönderildi. Olayın ardından şahıs gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde mezarlık işçisi olarak çalışan bir şahsın evine yapılan baskında tarihi değeri olan 770 adet sikke ve obje bulundu. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aldıkları istihbarat üzerine harekete geçti. Çay Belediyesi’nde görevli olan O.T.’nin elinde sikkeler olduğunu tespit eden ekipler, şahsın evine baskın düzenledi. Gerçekleştirilen aramada, 770 adet tarihi değeri olan sikke ve obje poşet içerisinde ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler, Afyonkarahisar Müze Müdürlüğü’ne gönderilerek incelenecek. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı.

Engelli öğrencilerin unutulmaz karne günü heyecanı

Sıradaki haber:

Engelli öğrencilerin unutulmaz karne günü heyecanı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.