h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Midye çalma olaylarına gözlem yapanları şaşırtan rahatlık şaşırtıyor

Midye çalma olaylarına gözlem yapanları şaşırtan rahatlık şaşırtıyor

Ankara'daki bir midyeci dükkânında gerçekleşen hırsızlık olayında, 2 kadın müşteri gibi davranarak çalışanın dikkatini dağıttı ve 200 adet midyeyi çaldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, hırsızların rahat tavırları dikkat çekti. İşletme görevlisi, şahısların kendisini oyaladığını ve ardından midyeleri çaldıklarını fark etmediğini belirtti. Olay sonrası daha dikkatli olacağını ifade etti.

Ankara’da bir midyeci dükkânında gerçekleşen olay, hırsızların rahat tavrıyla herkesi şaşırttı. Güvenlik kamerasına yansıyan anlarda, 2 kadın, dükkâna müşteri gibi girip çalışanın dikkatini dağıtarak poşetlerinin içine 200 adet midye yerleştirdi. Hırsızlık anını izleyen dükkân çalışanları, durumu kamera kayıtlarından fark edince şaşkınlık yaşadı. Hırsızların bu kadar rahat davranışları ise herkesi hayrete düşürdü.

Dükkanın görevlisi Aysu Saka, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine kadınların önce midye fiyatını sorduğunu, ardından onunla konuşmaya başladıklarını anlattı. Saka, “Bir tanesi midye dolu poşeti gözlemliyordu. Diğeri ise benimle konuşarak dikkatimi dağıtmaya çalışıyordu. Ayran ve içecek sordular. Benimle konuşurken bir tanesi de midyeleri almak için fırsat kolluyordu. Hiç farkında değildim. Böyle bir şeyin olabileceği aklıma bile gelmemişti” şeklinde konuştu.

Saka, “Biri 100 adet, diğeri 100 adet olmak üzere toplamda 200 adet midye aldı. Kamera kayıtlarını izlediğimde fark ettim. Islak mendili masadan alıp kokladıktan sonra poşete attılar ve gittiler. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Bundan sonra daha dikkatli olacağım” dedi.

Van’da Uyuşturucu Satıcısı Operasyonu Gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Van’da Uyuşturucu Satıcısı Operasyonu Gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.