h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Milli İstihbarat Teşkilatı, Avrupa’dan terör örgütü PKK/KCK’ya militan sağlayan Renas Raperin kod adlı Faik Aydın’ı Irak’ta etkisiz hale getiriyor. Faik Aydın, Türkiye sınırına yakın bir bölgede yaklaşık 160 km derinlikte saklanıyordu.

Milli İstihbarat Teşkilatı, Avrupa’dan terör örgütü PKK/KCK’ya militan sağlayan Renas Raperin kod adlı Faik Aydın’ı Irak’ta etkisiz hale getiriyor. Faik Aydın, Türkiye sınırına yakın bir bölgede yaklaşık 160 km derinlikte saklanıyordu.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından gerçekleştirilen operasyonda PKK/KCK terör örgütüne eleman temin eden Renas Raperin kod adlı Faik Aydın, Irak'ta etkisiz hale getirildi. Aydın, yaklaşık 160 km içeride Türkiye sınırına yakın bir bölgede saklanıyordu.

Milli İstihbarat Teşkilatı, Avrupa’dan terör örgütü PKK/KCK’ya eleman temin eden Renas Raperin kod adlı Faik Aydın’ı Irak’ta etkisiz hale getirdi. Faik Aydın, yaklaşık 160 km derinlikte Türkiye sınırına yakın bir bölgede saklanıyordu.

SANKO Sanat Galerisi, “Kervansarayların İzinde” adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sıradaki haber:

SANKO Sanat Galerisi, “Kervansarayların İzinde” adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.