h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Millî takımlar, Avrupa şampiyonası öncesi atağa geçiyor

Millî takımlar, Avrupa şampiyonası öncesi atağa geçiyor

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı. Madalya hedefiyle hamle yapacak olan sporcular, Avrupa'nın en çok katılımlı satranç organizasyonlarından biri olan şampiyonada başarıyla yer almak istiyor. Takımın kadrosunda yer alan Sare Mutafoğlu, Şehitkamil Belediyesinin verdiği destekle bugüne kadar elde ettikleri başarıları sürdürmek istediklerini belirtti. Mutafoğlu, satrancı çok sevdiğini ve ünvanlı bir sporcu olma hedefiyle çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı, Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’na hazırlanırken madalya hedefiyle yol alıyor. 2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, Antalya’da düzenlenecek ve Avrupa’nın en kalabalık satranç organizasyonlarından biri olarak biliniyor. Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı sporcuları, şampiyonada performans sergilemek için İl ve İlçe yarışmalarını başarıyla tamamlayarak milli takım havuzunda yer alan sporcularla karşılaşacak. Hedefleri madalya kazanmak ve milli takımdaki yerlerini korumak olan sporcular, son çalışmalarını Şehitkamil Belediyesi Sürekli Satranç Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdi. Takımın bir parçası olan Sare Mutafoğlu, satrancı sevdiğini ve Şehitkamil Belediyesi’nin verdiği destekle önemli başarılar elde ettiklerini belirtti. Mutafoğlu, Türkiye Şampiyonası’nda da başarılarını sürdürmek istediklerini dile getirerek, büyük desteklerini esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve diğer destekçilere teşekkür etti.

Gaziosmanpaşa’da inşaat alanında toprak kayması meydana geldi, 2 bina tahliye edildi

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa’da inşaat alanında toprak kayması meydana geldi, 2 bina tahliye edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.