h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Minibüs ile çarpışan araç devrildi

Bolu'da minibüs ile çarpışan bir otomobilin yan yatması sonucunda 1 kişi yaralandı. Kaza, Kuruçay Mahallesi'nde meydana geldi. Minibüs ile otomobil çarpıştıktan sonra otomobil beton duvara çarparak yan yattı. Kazada yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı. İnceleme başlatıldı.

Bolu’da meydana gelen bir trafik kazasında minibüs ile çarpışan bir otomobil yan yatarken, olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza, Kuruçay Mahallesi’ndeki Kümbet Sokak’ta meydana geldi. Ford marka minibüsün sürücüsü Sefa M. ile çıkış yapan bir akaryakıt istasyonundan gelen Opel marka otomobilin sürücüsü Ali K. çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil beton bir duvara çarparak yan yattı. Kazada sürücü Ali K. yaralandı ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürüldü. Güvenlik kamerası görüntülerinde, D-100’e doğru seyreden minibüsün otomobile çarpıp beton duvara savurduğu ve ardından otomobilin yan yattığı görüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ray malzemelerini çalan iki kişi yakalandı

Sıradaki haber:

Ray malzemelerini çalan iki kişi yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.