h Dolar 34,2448 % -0.1
h Euro 37,0837 % -0.1
h Sterlin 44,5090 % 0.44
h Altın (Gr) 3.013,31 %0,70
h BIST100 8.859,30 %1,66
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Minikler enerji tasarrufuna ilişkin farkındalık kazandırdı

Minikler enerji tasarrufuna ilişkin farkındalık kazandırdı

Bilecik'te Malhun Hatun İlkokulu öğrencilerine, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından "Enerji Verimliliği ve Tasarrufu" başlıklı bir seminer düzenlendi. Seminerde enerji verimliliğinin önemi vurgulandı ve çocuklar ve aileler için alınabilecek tasarruf önlemleri anlatıldı. Seminer, öğrencilerin sorularıyla sona erdi.

Bilecik’te Malhun Hatun İlkokulu öğrencilerine, “Enerji Verimliliği Tasarrufu” konulu bir seminer düzenlendi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Enerji Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Enerji Verimliliği Haftası’nın kutlanması sebebiyle Malhun Hatun İlkokulu’nun 3. sınıf öğrencileri için bu seminer organize edildi. Seminerde, Enerji ve Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Rahmiye Zerrin Yarbay ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Beyazıt tarafından bir sunum gerçekleştirildi ve tasarrufun önemi vurgulandı. Çocukların ve ailelerin enerji tasarrufunda alabilecekleri önlemler seminerde sıralandı. Enerji tasarrufu haftası kapsamında düzenlenen seminer, öğrencilerin sorularıyla son buldu.

Yeni Dolandırıcılık Yöntemi: Şüphe Uyandırmadan Kazanmak

Sıradaki haber:

Yeni Dolandırıcılık Yöntemi: Şüphe Uyandırmadan Kazanmak

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.