h Dolar 34,2036 % 0.19
h Euro 37,2983 % 0.19
h Sterlin 44,7982 % 0.65
h Altın (Gr) 2.992,71 %1,31
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Mobilya atölyesinde çıkan yangın koltuk üretimini yok etti

Mobilya atölyesinde çıkan yangın koltuk üretimini yok etti

Serdivan ilçesinde bulunan bir koltuk üretim atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, maddi hasara sebep oldu. Olay, İstiklal Caddesi'nde bulunan Asem Mobilyacılar Çarşısı'ndaki atölyede meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi. İtfaiye ve polis ekipleri, yangına hızla müdahale etti. Eşyaların zarar görmemesi için çevredekiler ve çalışanlar tarafından dışarı çıkarıldı. Yangının sebebi üzerinde inceleme başlatıldı.

Serdivan ilçesinde bulunan bir koltuk üretim atölyesi, alev alev yanarak korku dolu anlara yol açtı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü, ancak atölyede maddi hasar meydana geldi.
İstiklal Caddesi’nde yer alan Asem Mobilyacılar Çarşısı’ndaki H.K.’ye ait koltuk üretim atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Geceyi aydınlatan alevlerin haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Uzun uğraşlar sonucunda itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sebebiyle zarar görmeyen eşyalar ise atölye çalışanları ve çevredekiler tarafından dışarı çıkarıldı. Yoğun duman oluşumuna sebep olan yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Zonguldak’ta tehlikeli madde olarak bilinen 2 kilo 210 gram uyuşturucu ele geçirildi

Sıradaki haber:

Zonguldak’ta tehlikeli madde olarak bilinen 2 kilo 210 gram uyuşturucu ele geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.