h Dolar 34,2293 % 0.02
h Euro 37,1001 % 0.02
h Sterlin 44,5950 % 0.17
h Altın (Gr) 3.003,37 %0,39
h BIST100 8.654,39 %-1,58
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Motosiklet, park halindeki bir otomobile çarptı: 1 kişi yaralandı

Motosiklet, park halindeki bir otomobile çarptı: 1 kişi yaralandı

Samsun'da bir trafik kazasında, motosikletin yolda park halindeki bir otomobile çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Kaza, Samsun İlkadım ilçesinin Baruthane Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kazanın nedeni, motosikletin sol arka lastiğinin havasının inmesiyle yol kenarına park eden otomobile yandan çarpması oldu. Yaralanan motosiklet sürücüsü, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun’da park halindeki bir otomobile çarpan bir motosikletin yol açtığı trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesinin Baruthane Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda saat 20.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, motosiklet sürücüsü Ahmet K., aracının sol arka lastiğinin havasının inmesi nedeniyle yolda park eden Oğuzhan A.’ya ait otomobile yan taraftan çarptı. Kazada yaralanan Ahmet K., ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

15 kişilik sanıkların olduğu dosyanın mütalaası Hrant Dink’in öldürülmesiyle ilgili olarak Savcılığa gönderildi.

Sıradaki haber:

15 kişilik sanıkların olduğu dosyanın mütalaası Hrant Dink’in öldürülmesiyle ilgili olarak Savcılığa gönderildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.