h Dolar 34,1168 % 0.29
h Euro 38,1301 % 0.29
h Sterlin 45,4440 % 0.3
h Altın (Gr) 2.865,62 %1,30
h BIST100 9.935,37 %-0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Motosiklet ve otomobil çarpıştı! Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı, 2 kişi yaralandı.

Motosiklet ve otomobil çarpıştı! Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı, 2 kişi yaralandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 çocuk yaralandı. 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı motosiklet ile bir araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen çocuk ve arkasında yolcu olan kardeşi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve polis soruşturma başlattı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan motosikletin üzerinde bulunan 2 çocuk yaralandı. Olay, Ergenekon Mahallesi’nde gerçekleşti ve güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kaza, 14 yaşındaki A.K.B.’nin kullandığı 45 DZ 670 plakalı motosikletin, Ramazan T. idaresindeki 35 DSE 46 plakalı araçla çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışma sırasında motosikletten düşen A.K.B. (14) ve arkasında yolcu olarak bulunan kardeşi Y.T.B. (11) yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine, sağlık ekipleri ve polis kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaydedilen görüntüler ise çevredeki güvenlik kameralarına aktarıldı.

Bayrampaşa’da ardı ardına iki yangın çıktı: İtfaiye ekipleri mahsur kalan işçileri kurtardı.

Sıradaki haber:

Bayrampaşa’da ardı ardına iki yangın çıktı: İtfaiye ekipleri mahsur kalan işçileri kurtardı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.