h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MSB: “Denizkurdu Tatbikatı’nda Bir Askerimiz Şehit Düştü”

MSB: “Denizkurdu Tatbikatı’nda Bir Askerimiz Şehit Düştü”

Denizkurdu Tatbikatı sırasında görev yapan TCG Edremit'te Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, dalış sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ve maalesef şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı, olayı duyurarak derin bir üzüntü içinde olduklarını belirtti ve şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı ve sabır diledi.

Mayın Temizleme Eğitimi Sırasında Şehit Olan Bahadır Canbulat’ın Acı Haberi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Denizkurdu Tatbikatı’nda gerçekleştirilen mayın temizleme eğitimi sırasında yaşanan üzücü bir olayı duyurdu. TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, dalış eğitimi esnasında rahatsızlanarak hastanede hayatını kaybetti.

MSB tarafından yapılan yazılı açıklamada, 11 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen Denizkurdu Tatbikatı’nda mayın temizleme eğitimi yapıldığı belirtildi. Bu sırada TCG Edremit’te görevli olan Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat, dalış eğitimi sırasında rahatsızlanarak ilk müdahalesinin gemide yapıldığı ifade edildi. Ardından hızla hastaneye sevk edilen Canbulat, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bu acı olayın yüreklerimizi dağladığını belirten açıklamada, hayatını kaybeden kahraman şehide Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile aziz milletimize başsağlığı ve sabır temennisinde bulunuldu.

Sakarya’da korku dolu anlar: İki katlı ev alevlerin pençesine düştü

Sıradaki haber:

Sakarya’da korku dolu anlar: İki katlı ev alevlerin pençesine düştü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.