h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MSB: “Pençe-Kilit Operasyonu İle Bugüne Kadar 768 Terörist Nötralize Edildi”

MSB: “Pençe-Kilit Operasyonu İle Bugüne Kadar 768 Terörist Nötralize Edildi”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı'nda şu ana kadar 768 teröristin etkisiz hâle getirildiğini duyurdu. Özetten elde edilen verilere göre, Türk ordusu terör örgütlerine yönelik operasyonlarda başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Bu sayede teröristlerin faaliyetleri büyük ölçüde engellenmiş, güvenlik güçleri teröre karşı etkin bir mücadele yürütmektedir. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamaları, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığını göstermektedir.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Türkiye’nin Pençe-Kilit Harekatı’nda son dönemde elde ettiği başarılara ilişkin güncel verileri paylaştı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlarda 768 teröristin etkisiz hâle getirildiği belirtildi. Türk askerlerinin kararlılıkla yürüttüğü mücadele, terör örgütlerinin gücünü zayıflatmaya devam ediyor. Bu başarılar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve gücünü bir kez daha ortaya koyuyor.

MSB: “Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik; çatışmalar, ateş destek vasıtaları ve hava harekâtları ile bölgede toplam 81 teröristi etkisiz hâle getirmiştir.”

Sıradaki haber:

MSB: “Şehitlerimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik; çatışmalar, ateş destek vasıtaları ve hava harekâtları ile bölgede toplam 81 teröristi etkisiz hâle getirmiştir.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.