h Dolar 34,0532 % -0.05
h Euro 38,0034 % -0.05
h Sterlin 45,1694 % 0.03
h Altın (Gr) 2.798,53 %-0,14
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • MSB’den açıklama: “Şehit sayısı 8’e çıkan kahraman silah arkadaşlarımız için acı haber”

MSB’den açıklama: “Şehit sayısı 8’e çıkan kahraman silah arkadaşlarımız için acı haber”

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 askerin daha şehit olduğunu duyurdu. Böylelikle şehit sayısı 8'e yükselmiştir. Açıklamada, operasyon kapsamında 15 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Bu acı olayda hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile millete başsağlığı ve sabır dileğinde bulunuldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 askerin daha hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu son gelişmeyle birlikte şehit sayısı 8’e yükseldi.

MSB tarafından yapılan açıklamada, “12 Ocak 2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan iki askerimiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştür. Şehit olan kahraman askerlerimizin sayısı sekize ulaşmıştır. Bölgedeki operasyonlar devam ederken etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 15’e yükselmiştir. Bu acı olayda hayatını kaybeden aziz şehitlere Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Düzce’de kar yağışı hız kesmiyor! Yollar kapandı, hayat durma noktasında

Sıradaki haber:

Düzce’de kar yağışı hız kesmiyor! Yollar kapandı, hayat durma noktasında

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.