h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Muğla’da Uyuşturucu Operasyonu: İstanbul, Ankara ve İzmir’de Adımlar Atıldı

Muğla’da Uyuşturucu Operasyonu: İstanbul, Ankara ve İzmir’de Adımlar Atıldı

Muğla, Antalya ve Mardin illerinde örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapan 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda tabanca, av tüfeği, fişekler, uyuşturucu maddeler ve diğer suç delilleri ele geçirildi. Tutuklanan şüphelilerin diğerleri ise serbest bırakıldı.

Muğla merkezli olarak Antalya ve Mardin illerinde faaliyet gösteren bir uyuşturucu ticareti şebekesine yönelik operasyon gerçekleştirilmiş, bu operasyon sonucunda 4 kişi tutuklanmıştır. Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlarda, Ortaca ve Dalaman ilçelerinde faaliyet gösteren ve Antalya’dan temin edilen uyuşturucu maddeleri eğlence mekanlarında sattıkları tespit edilen toplamda 9 şüpheli gözaltına alınmıştır. Şüphelilerin ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar, fişekler, uyuşturucu maddeler, senetler, tapular, pos cihazı, bilgisayarlar ve cep telefonları ele geçirilmiştir. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 9 şüpheliden 4’ü tutuklanmış, diğer 5 kişi ise serbest bırakılmıştır.

Zabıta ekipleri, hafriyat denetiminde göz açtırmıyor.

Sıradaki haber:

Zabıta ekipleri, hafriyat denetiminde göz açtırmıyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.