h Dolar 34,0833 % 0.03
h Euro 37,9039 % 0.03
h Sterlin 45,1908 % 0
h Altın (Gr) 2.794,87 %-0,27
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Muş Valiliği, protesto yürüyüşleri hakkında önemli bir duyuru yayımladı.

Muş Valiliği, protesto yürüyüşleri hakkında önemli bir duyuru yayımladı.

Muş Valiliği, toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılabileceği yerleri yeniden belirlediğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, toplantı ve gösteri yürüyüşleri, belirlenen hükümlere uyulmak şartıyla her yerde yapılabilir. Muş Valiliği, il merkezindeki gösteri ve yürüyüş güzergahlarını açıkladı. Yasaklı bölgeler de belirtildi ve toplantı ve gösteri yürüyüşlerine izin verilmeyeceği yerler belirlendi. Temel hak ve özgürlüklerin kullanılması için belirlenen yerler dışında toplantı, gösteri ve yürüyüşlere izin verilmeyeceği vurgulandı.

Muş Valiliği, toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılabileceği yerleri belirlediğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun 6. maddesi gereğince toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin tüm il ve ilçelerde gerçekleştirilebileceği belirtildi. Muş Valiliği tarafından belirlenen toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahları da açıklandı. Ayrıca, yasaklanan bölgeler de duyuruda yer aldı. Valilik, halkın temel hak ve özgürlüklerini korumaya önem verildiğini vurgulayarak, toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin belirlenen yerler haricinde yapılmasına izin vermeyeceğini ifade etti.

Ayvacık açıklarında 33 kişi kaçak göçmen olarak yakalandı!

Sıradaki haber:

Ayvacık açıklarında 33 kişi kaçak göçmen olarak yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.