h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Muş’ta kaçak avlanan 2 kişiye yüksek idari para cezası verildi

Muş’ta kaçak avlanan 2 kişiye yüksek idari para cezası verildi

Muş'un Varto ilçesindeki Alparslan 2 Barajı'nda ticari amaçla avlanan ve el konulan av ekipmanlarıyla yakalanan F.E. ve E.E. isimli iki kişiye 17 bin 836 lira idari para cezası uygulandı. Ekipler tarafından suçüstü yakalanan kişilere ayrıca 76 kilogram ağırlığında avlanmış balık ele geçirildi. El konulan ürünler ise Varto İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Muş’un Varto ilçesinde bulunan bir barajda ticari amaçla avlanan 2 kişiye, germe ve uzatma ağları kullanmaktan dolayı 17 bin 836 lira idari para cezası verildi. Muş Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, denetim ve kontrol faaliyetlerini sürdürmekte. Tim, 18 Ocak tarihinde Varto ilçesinin Kayalıdere köyü mevkiinde bulunan Alparslan 2 Barajı’nda F.E. ve kardeşi E.E.’yi ticari amaçla balık avlarken suçüstü yakaladı. Av sırasında, 85 metre uzunluğunda germe balık ağı, ilkel yapılı bir lastik bot ve 76 kilogram ağırlığında avlanmış balıklar ele geçirildi. Avlanma yapan bu 2 kişiye toplamda 17 bin 836 lira idari para cezası kesildi. El konulan av malzemeleri ise Varto İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Samsunspor taraftarlarının kan bağışına özel hediye: Forma ve maç bileti!

Sıradaki haber:

Samsunspor taraftarlarının kan bağışına özel hediye: Forma ve maç bileti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.