h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Narkotik köpeği Mia peynir tenekelerindeki uyuşturucuyu tespit etti

Narkotik köpeği Mia peynir tenekelerindeki uyuşturucuyu tespit etti

İzmir'e Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden gönderilen peynir tenekelerinde zulalanmış 10 kilogram esrar-skunk ele geçirildi. Narkotik köpeği Mia sayesinde bulunan uyuşturuculara ilişkin bir kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri, kargo paketlerine yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalarda bu önemli operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İzmir’e, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden kargo paketiyle gönderilen peynir tenekeleri içerisinde zulalanmış yaklaşık 10 kilogram esrar-skunk ele geçirildi. Narkotik köpeği Mia’nın tespiti ile gerçekleşen operasyonun ardından olayla bağlantılı bir kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan suç örgütlerinin kullandığı yeni yöntemleri analiz etmek amacıyla çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda, İzmir’e gönderilen kargo paketlerine odaklanıldı ve narkotik dedektör köpeği Mia’nın tepkisi üzerine peynir tenekelerinde arama yapıldı.

Aramalar sonucunda, tenekelerin içinde 9 kilo 605 gram esrar-skunk bulundu. Operasyon doğrultusunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şahıs adliyeye sevk edildi.

Yıldırım’da engeller aşılıyor

Sıradaki haber:

Yıldırım’da engeller aşılıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.