h Dolar 34,2932 % 0.51
h Euro 37,2221 % 0.51
h Sterlin 44,7327 % 0.71
h Altın (Gr) 2.990,20 %1,22
h BIST100 8.960,53 %-0,46
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Narkotik operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

Narkotik operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde uyuşturucu satan 6 kişi tutuklandı. Polis ve emniyet ekipleri tarafından yapılan operasyonda H.K., H.T., E.I., U.Ş., Y.C.A. ve M.Y. isimli şüpheliler yakalandı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Şüpheliler adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklandılar.

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı iddiasıyla 6 kişi tutuklandı. Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkoğlu ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüphelilere yönelik bir operasyon düzenledi. H.K., H.T., E.I., U.Ş., Y.C.A. ve M.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

Ankara’da baba ve oğlu arasında araç içinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı yaşandı.

Sıradaki haber:

Ankara’da baba ve oğlu arasında araç içinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı yaşandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.