h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Nevşehir-Ürgüp Karayolu'nda alkollü bir sürücüyle meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kazada, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu otomobil şarampole uçtu. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan bir kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Yaralılar, Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza yaşanan otomobilde bulunan kişilerin Kayseri'ye gitmek için yola çıktıkları ve alkollü oldukları belirtildi. Soruşturma başlatıldı.

Ürgüp-Nevşehir Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde İbrahim Paşa rampalarında gerçekleşti. İddiaya göre alkollü olan İsmet D. yönetimindeki FDU 36 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu şarampole uçtu. Vatandaşların ihbarı üzerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan bir kişi kurtarıldı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İsmet D. ve araçta bulunan diğer iki kişinin, eğlenmek için Kayseri’den Nevşehir’e geldikleri, bir gece kulübünde alkol aldıktan sonra tekrar Kayseri’ye dönmek üzere yola çıktıkları belirlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Mersin’de Yaya Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 2’ye Yükseldi

Sıradaki haber:

Mersin’de Yaya Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 2’ye Yükseldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.