h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Nevşehir’de Sazan Sarmalı Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına Alındı

Nevşehir’de Sazan Sarmalı Operasyonu: 5 Kişi Gözaltına Alındı

Nevşehir'de bir kişinin araç almak isterken dolandırılması sonucu gerçekleşen operasyonda, 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin lüks dairelerde araç satışı yapmak isteyenlerin ilanlarını sahte olarak vererek yaklaşık 1 milyon lira dolandırdıkları belirlendi. Operasyonlar Mersin, Tunceli ve Bitlis'te gerçekleştirildi. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Nevşehir’de bir kişinin araba alırken dolandırılmasıyla ilgili yapılan bir operasyonda, 5 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yönlendirmesiyle yürütülen bir çalışma sonucunda, lüks dairelerde kiraladıkları bir sistem üzerinden araba satışı yapmak isteyen kişilerin ilanlarını kopyalayarak sahte ilanlar veren şahısları tespit etti. Bu şahıslar, alıcıları ve satıcıları noterde buluşturduktan sonra satış bedelini kendi hesaplarına yönlendirmiş ve “sazan sarmalı” olarak adlandırılan bu yöntemle yaklaşık olarak 1 milyon lira dolandırıcılık yapmışlardır. Eş zamanlı operasyonlar sonucunda M.M., R.D., S.D., E.B. ve S.S. gözaltına alınmış ve emniyet tarafından adliyeye sevk edilmiştir.

Bebekleriyle ilgili güzel bir haber insanları sevindiriyor

Sıradaki haber:

Bebekleriyle ilgili güzel bir haber insanları sevindiriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.