h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a

Pençe Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen Üsteğmen Gökhan Delen ve Sözleşmeli Er Kemal Batur’un cenazeleri Nevşehir’de düzenlenen törenle memleketlerine son yolculuklarına uğurlandı.

Kuzey Irak’ta Pençe Kilit Harekatı Bölgesi’nde gerçekleştirilen mücadele sırasında teröristlerle çatışmada hayatını kaybeden Piyade Üsteğmen Gökhan Delen ve Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur’un naaşları, Nevşehir Kapadokya Havalimanı’na getirildi. Havalimanında her iki şehit için düzenlenen törene, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Alay Komutanı Bahiddin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, il protokol üyeleri, askeri yetkililer ve şehit yakınları katıldı. Tören sırasında bazı şehit yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektikleri görüldü. Bir şehit yakını ise “Bugün ağlamak yok, bugün düğün günü” diyerek duygularını ifade etti.

Düzenlenen törenin ardından Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in cenazesi Aksaray’a, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur’un cenazesi ise Niğde’ye gönderildi.

İşkent Sanayi Sitesi’nde Bir İş Yerinde Yangın Çıktı

Sıradaki haber:

İşkent Sanayi Sitesi’nde Bir İş Yerinde Yangın Çıktı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.