h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Nevşehir’de trafik kazası sonucunda 1 kişi yaralandı.

Nevşehir’de trafik kazası sonucunda 1 kişi yaralandı.

Nevşehir'de bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarptı. Yaralanan yayaya olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir’de yoldan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı, yaralı var.
Kaza, akşam saatlerinde Nevşehir Çevre Yolu Üstat Necip Fazıl Bulvarı’nda meydana geldi. Enes A.C., 50 EU 763 plakalı otomobiliyle yaya geçidine yaklaşırken Kısmet B.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kısmet B. yolda savrulurken, otomobil de yol kenarındaki yeşil bölgeye çarptı.
Çevredeki insanların haber vermesi üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Yaralanan Kısmet B., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Şehit ateşi Erdek’e düştü: Türk askerlerinden acı bir haber geldi. Erdek’te şehit olan askerlerin aileleri yasa boğuldu.

Sıradaki haber:

Şehit ateşi Erdek’e düştü: Türk askerlerinden acı bir haber geldi. Erdek’te şehit olan askerlerin aileleri yasa boğuldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.