h Dolar 34,2718 % -0.02
h Euro 37,0659 % -0.02
h Sterlin 44,3371 % -0.01
h Altın (Gr) 2.990,99 %-1,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili vesilesiyle helva dağıtımı gerçekleştirdi.

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili vesilesiyle helva dağıtımı gerçekleştirdi.

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla 5 farklı noktada helva dağıttı. Aşevi tarafından hazırlanan helvalar, yatsı namazı sonrası vatandaşlara dağıtıldı. Belediye çalışanları, Başkan Kurt adına vatandaşların Kandilini kutlayarak, dualarının kabul olmasını diledi. Vatandaşlar etkinlikten memnun olduklarını belirtti ve Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesi, Üç Aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla dün akşam gerçekleştirilen yatsı namazının ardından, vatandaşların ilgisini çekmek amacıyla 5 farklı noktada helva dağıttı. Erenköy Mahallesi Merkez Cami, Emek Mahallesi Dilek Cami, 71 Evler Mahallesi Merkez Cami, Vişnelik Mahallesi Sami Ramazanoğlu Camii ve Gündoğdu Mahallesi Emir Sultan Camii’nde helva dağıtımı gerçekleştirildi. Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan ve paketlenen helvalar, yatsı namazının ardından vatandaşlara dağıtıldı. Vatandaşlar bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Belediye çalışanları, vatandaşlara Belediye Başkanı Kazım Kurt’un selamını ileterek Regaip Kandili’nin kutlu olması temennisinde bulundular. Odunpazarı Belediyesi’nin bu tür etkinliklerini gelenek haline getirdiğini belirten vatandaşlar, uygulamadan memnuniyetlerini dile getirdi ve Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Sürücülerin karşı karşıya olduğu büyük zorluk: Yollar buz pateni pistine dönüştü!

Sıradaki haber:

Sürücülerin karşı karşıya olduğu büyük zorluk: Yollar buz pateni pistine dönüştü!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.