h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Öğrenciler, terör örgütleri hakkında bilinçlendirildi

Öğrenciler, terör örgütleri hakkında bilinçlendirildi

Eskişehir'de, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında 925 öğrenciye terör örgütlerine ilişkin konferanslar verildi. Proje kapsamında öğrencilere terör örgütlerinin propaganda alanlarının daraltılması, eleman temin etmelerinin engellenmesi ve halkın desteğini almak için sunumlar yapıldı. Konferanslar, 2023-2024 eğitim öğretim süresince devam edecek.

Eskişehir’de, 2024 yılının başında Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında, 925 öğrenciye terör örgütleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Eskişehir Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi, Beylikova Fen Lisesi, Beylikova Müberra Mehmet Güleç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Beylikova Çok Programlı Anadolu Lisesi, Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, Eskişehir Beyhan – Rıfat Çıkıloğlu Anadolu Lisesi ve Celal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi’ndeki öğrencilere, terör örgütlerinin propaganda alanlarının daraltılması, eleman temin etmelerinin engellenmesi, terörle mücadeleye halkın desteğini sağlamak ve zararlı oluşumların tuzağına düşmelerini önlemek amacıyla, bilimsel temeller ve hukuk kuralları çerçevesinde sunumlar yapıldı. Proje çerçevesinde düzenlenen konferansların 2023-2024 eğitim öğretim döneminde de devam edeceği belirtildi.

Belediye Başkanı Kaya, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Sıradaki haber:

Belediye Başkanı Kaya, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.