h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Öğrencilere dijital platform ve sosyal medya hakkında bilgilendirme yapıldı

Öğrencilere dijital platform ve sosyal medya hakkında bilgilendirme yapıldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, öğrencilere dijital platformlar ve sosyal medya konularında bilgilendirme yaparak, "İnternete Bağlı Ol, Bağımlı Olma" projesini uygulamaya devam ediyor. Seminerlerde öğrencilere sosyal medya kullanımı, dijital bağımlılık, siber zorbalık ve tehlikeli durumlar hakkında bilgiler veriliyor. Toplum Destekli Polislik görevlileri, öğrencilerin sorularını yanıtlıyor ve konuyla ilgili sunumlar yapıyor.

Alanya’nın Antalya ilçesinde, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen “İnternete Bağlı Ol, Bağımlı Olma” projesi kapsamında öğrencilere dijital platformlar ve sosyal medya konularında bilgilendirme yapıldı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, ortaokul ve lise öğrencilerine dijital platformlarda kendi güvenliklerini sağlamaları, sosyal medya kullanımında dikkat etmeleri gereken konular hakkında seminerler düzenlemeye devam ediyor. Abdurrahman Alaettinoğlu Ortaokulu ve Cemal Coşkun Ortaokulu öğrencilerine sosyal medya kullanımı, dijital bağımlılıktan uzak durma yöntemleri, siber zorbalık ve potansiyel tehlikeler konusunda seminerler verildi. Seminerde Toplum Destekli Polislik görevlileri öğrencilerin sorularını yanıtladı ve konuya ilişkin hazırladıkları sunumla öğrencileri bilgilendirdi.

İstanbul’da 2 kişi, 4 farklı ilçeden 4 otomobili çalmaya çalışırken yakalandı

Sıradaki haber:

İstanbul’da 2 kişi, 4 farklı ilçeden 4 otomobili çalmaya çalışırken yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.