h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Adana’da bir erkek kuaförü, takdir ve teşekkür belgesi alan birçok öğrenciye ücretsiz tıraş hizmeti sunuyor. Ercan Ocaklı adındaki kuaför, Gülbahçesi Mahallesi’nde bulunan iş yerinin vitrinine ‘Karne hediyesi bizden’, ‘Takdir ve teşekkür belgesi alana ücretsiz tıraş’ yazılarını asarak öğrencileri tıraş etmeye başladı. Adana’da 517.363 öğrencinin karne aldığı belirtiliyor.

Yıllardan beri bu geleneklerini sürdürdüğünü ifade eden Ercan Ocaklı, röportajında üç gün boyunca öğrencilere ücretsiz tıraş hizmeti sunacağını belirtti. Ocaklı, “Karne alan öğrencilere bu jestimizi yapıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Üç gün boyunca kaç öğrenci gelirse gelsin hepsini ücretsiz tıraş edeceğiz” dedi.

Bu uygulamayı çok beğendiğini ve her sene geldiğini söyleyen takdir belgesi sahibi Yusuf Dağlı, ücretsiz tıraş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Teşekkür belgesi alan Mushap Tutuş da ücretsiz tıraş olacak olması nedeniyle mutlu olduğunu dile getirdi.

Çantasını durakta unuttu, çalındığını düşünen gözü yaşlı kadın gerçeği güvenlik kamerasını izleyince öğrendi

Sıradaki haber:

Çantasını durakta unuttu, çalındığını düşünen gözü yaşlı kadın gerçeği güvenlik kamerasını izleyince öğrendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.