h Dolar 34,1282 % 0.06
h Euro 38,1530 % 0.06
h Sterlin 45,4700 % -0.19
h Altın (Gr) 2.876,69 %0,07
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Öğretmen, taciz suçlamasıyla gözaltına alındı

Öğretmen, taciz suçlamasıyla gözaltına alındı

Tekirdağ'da öğrencilere ücretli eğitim danışmanlığı yapan bir öğretmen, öğrencilerini taciz etmekle suçlanarak tutuklandı. Evli ve bir çocuk babası olan A.D., öğrencilerine sarılıp rahatsızlık verdiği iddia edildi. Öğrenciler olayı ailelerine anlattı ve suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.D., mahkemeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

Tekirdağ’da öğrencilere ders veren bir eğitim danışmanı öğretmen, cinsel taciz iddialarıyla tutuklandı. Olay Saray ilçesinde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası A.D. isimli öğretmen, bir özel okulda görev yapıyor ve aynı zamanda öğrencilere ücret karşılığında eğitim danışmanlığı yapmaktaydı. İddiaya göre, A.D., evinde öğrencilere yaşam koçluğu ve danışmanlık hizmeti verirken fiziksel temaslar kuruyordu. Öğrenciler arasında durumu paylaşanlar, öğretmenlerinin kendilerine de dokunduğunu ve bu durumu ailelerine aktardılar. Aileler, olayı okul yönetimine bildirdi ve suç duyurusunda bulunmak için emniyete gittiler. A.D., okulda görevinden uzaklaştırıldıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen A.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yetimlere Yardım: İhtiyaç Sahiplerine Destek

Sıradaki haber:

Yetimlere Yardım: İhtiyaç Sahiplerine Destek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.