h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Okul, vefat eden öğretmenin anısına lokma hayrı ve dua programı düzenliyor

Okul, vefat eden öğretmenin anısına lokma hayrı ve dua programı düzenliyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde vefat eden bir öğretmen için lokma hayrı düzenlendi. Okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte öğretmenin ruhuna Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi. Etkinlikte, öğretmenin ölümüyle ilgili ayrıca yasin okunarak lokma ikramı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü, Müftülük Şube Müdürü ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı da etkinliğe katıldı.

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Metal Bölümü Öğretmeni Ahmet Ayna’nın vefatı üzerine bir lokma hayrı düzenledi. Okul idaresi ve öğretmenler, Ahmet Ayna için bir anma etkinliği gerçekleştirdi.

Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 5 yıldır görev yapmakta olan öğretmen Ahmet Ayna, geçtiğimiz hafta evinde ölü bulunmuştu. Bu üzücü olayın ardından, öğretmenin anısını yaşatmak ve ayrıca 3 ayların başlaması nedeniyle okul bahçesinde bir etkinlik gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinlikte, veli, öğretmen ve öğrencilerden toplanan yasinler okundu ve dualar edildi. Ayrıca katılımcılara lokma ikramı yapıldı.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Müftülük Şube Müdürü Osman Avcı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ahmet Ayna’nın ruhu için Kur’an-ı Kerim okunurken, dua da Müftülük Şube Müdürü Osman Avcı tarafından yapıldı.

Hayvan barınaklarında yangın felaketi: 1 at ve 1 köpek hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Hayvan barınaklarında yangın felaketi: 1 at ve 1 köpek hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.