h Dolar 34,0956 % 0.17
h Euro 38,0820 % 0.17
h Sterlin 45,3352 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,82 %0,14
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ölümcül silahlı kavgada yaralanan bir kişi Konya’da hayatını kaybetti

Ölümcül silahlı kavgada yaralanan bir kişi Konya’da hayatını kaybetti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir apartman önünde çıkan silahlı kavgada ayağından vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Kavga, bina dışında bilinmeyen bir nedenle çıktı. Yaralanan kişi, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis, kaçan şüpheliyi yakaladı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde bir apartman önünde çıkan silahlı kavgada ayağından vurulan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olay, dün gece Beyşehir’in Hacıakif Mahallesi’nde meydana geldi. Apartmanda yaşayan Ö.E. ile gelen Cengiz S. arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı bir kavga çıktı. Bu kavga sırasında Cengiz S. ayağından vurularak yaralandı ve başka bir sokağa kaçmaya çalışırken yere düştü. Şüpheli Ö.E. olay yerinden kaçarken, polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışmalarına başladı. Cengiz S.’nin hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Beyşehir Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Konya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi, ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan, Cengiz S. ile apartmana gelen ve olay sonrasında aynı araçla kaçan İ.Ö. da polis ekipleri tarafından yakalandı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari şüpheli Ö.E.’yi yakalamak için Konya’dan gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma yürüttü. Şüphelinin Avdancık Mahallesi’nde olduğunu belirleyen ekipler, Ö.E.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Bayrampaşa’nın Muratpaşa Mahallesi’nde bulunan İşkent Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sıradaki haber:

Bayrampaşa’nın Muratpaşa Mahallesi’nde bulunan İşkent Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.