h Dolar 34,2349 % 0.33
h Euro 37,1561 % 0.33
h Sterlin 44,7421 % 0.72
h Altın (Gr) 2.980,93 %0,91
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ordu merkezli 5 ilde tefecilik operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

Ordu merkezli 5 ilde tefecilik operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

Ordu çağıranı altın diye kağıtla meme ağartanlar yakalandı, 8 şüpheli gözaltında. 5 kişi adliyeye sevk edilirken, 3 kişi serbest bırakıldı. Aramada ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi. Adliyedeki süreç devam ediyor.

Ordu merkezli olarak gerçekleştirilen bir operasyonda, tefecilere yönelik önemli bir adım atıldı. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilik, tehdit ve sahte imza kullanma suçlarıyla ilgili olarak Ordu, İstanbul, Ankara, Samsun ve İzmir illerinde eş zamanlı olarak harekete geçti. Operasyon sonucunda C.K., Ş.B., F.Ü., K.A., C.Ç., G.A., A.K. ve D.A. isimli 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek, 80 adet 9 milimetre fişek, 22 adet tüfek kartuşu, 4 senet ve 3 gram esrar ele geçirildi.

Operasyonun ardından C.K., Ş.B., A.K., K.A. ve C.Ç. isimli şüpheliler Ordu Adliyesine sevk edildi. F.Ü., G.A. ve D.A. ise serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili adli süreç devam ediyor.

Tefecilik ve organize suçlarla mücadelede önemli bir adım olan bu operasyon, Ordu ve çevre illerde büyük bir etki yarattı. Şüphelilerin adliyedeki işlemleri ise titizlikle sürüyor.

Vali Makas, aktif tercüme: “Sürekli sahada aktifiz”

Sıradaki haber:

Vali Makas, aktif tercüme: “Sürekli sahada aktifiz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.