h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ordulu kahraman için Samsun’a cenaze töreni düzenlendi

Ordulu kahraman için Samsun’a cenaze töreni düzenlendi

Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen çatışmada şehit düşen Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın cenazesi Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Şehit Atar'ın ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze dualar eşliğinde memleketi Ordu'nun Ünye ilçesine götürülecek ve Bolluk Mahallesi Kabakkeriş mevkiinde bulunan aile mezarlığına defnedilecek. Başta Samsun Valisi Orhan Tavlı olmak üzere birçok protokol üyesi de cenaze törenine katıldı.

Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda şehit düşen Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar’ın cenazesi, Şırnak’ta gerçekleştirilen askeri törenin ardından getirildi. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde meydana gelen çatışmada bölücü terör örgütü mensuplarının sızma girişimi sonucunda 9 asker şehit oldu. 22 yaşındaki İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar da çatışma sırasında hayatını kaybetti. Şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehit Atar’ın cenazesi, dua eşliğinde Ünye ilçesinde bulunan memleketine götürülmek üzere törenle karşılandı. Cenaze törenine Samsun Valisi Orhan Tavlı, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Samsun İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bahçepınar, Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve diğer protokol üyeleri katıldı. İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar’ın cenazesi yakınları tarafından bu gece Ünye Devlet Hastanesi morgunda bekletildikten sonra 14 Ocak Pazar günü İkizce ilçesine götürülecek. Cenaze, İkizce Merkez Camisi’nde öğle namazını müteakip düzenlenecek törenin ardından aile mezarlığı olan Bolluk Mahallesi Kabakkeriş mevkiine defnedilecek.

Samsun’da Jandarma Binlerce Adet Sentetik İlaç Buldu!

Sıradaki haber:

Samsun’da Jandarma Binlerce Adet Sentetik İlaç Buldu!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.