h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ordulu şehidin cenaze töreni organizasyonu belirlendi

Ordulu şehidin cenaze töreni organizasyonu belirlendi

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın 14 Ocak Pazar günü memleketi Ünye'de defnedileceği açıklandı. Şırnak'ta düzenlenen askeri törenin ardından naaşı Samsun-Çarşamba Havalimanı'na gönderilecek ve Ünye Devlet Hastanesi'nde kalacak. Pazar günü düzenlenecek tören ve cenaze namazının ardından Bolluk Mahallesi Kabakkeriş mevkiindeki aile mezarlığına defnedilecek.

Dayandığı kaynaklara göre, Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit Operasyonu sırasında şehit olan Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar’ın cenazesi, ailesinin isteği üzerine 14 Ocak Pazar günü memleketinde defnedilecek. Sızma girişimi sırasında yaşanan silahlı çatışmada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Atar’ın naaşı, askeri törenin ardından Samsun-Çarşamba Havalimanı’na götürülecek ve gece boyunca Ünye Devlet Hastanesi’nde bekletilecek. Pazar günü, Ünye Devlet Hastanesi’nden alınan şehidin cenazesi, İkizce Merkez Camii’nde öğle namazının ardından düzenlenecek tören ve kılınacak cenaze namazı ile Bolluk Mahallesi Kabakkeriş mevkiinde bulunan aile mezarlığına defnedilecek. Bu acı haber, Ordulu gencin vatan için gösterdiği fedakarlık ve ailesinin yasını taşıyor.

Kontrolsüz sürüş, kazayı da yanında getirdi

Sıradaki haber:

Kontrolsüz sürüş, kazayı da yanında getirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.