h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Ordu’ya bir şehit haber geldi

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada, Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar şehit oldu. Şehidin ailesine haber verildiği baba ocağından yapılan açıklamada, Ordu Valisi Muammer Erol, şehide Allah'tan rahmet dileyerek başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Terör örgütüyle çıkan çatışmada şehit olan askerin mekanının cennet olması temenni edildi.

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde üs bölgesine gizlice girmeye çalışan teröristlerle çıkan çatışma sonucunda Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar şehit oldu.

Pençe Kilit Harekatı Bölgesi’nde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerden biri olan Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar’ın ailesine acı haberi verildi. Şehit Atar’ın babasının nüfusa kayıtlı olduğu İkizce ilçesi Bolluk mahallesindeki evine haber ulaştı.

Ordu Valisi Muammer Erol, yaptığı açıklamada, “Allah’tan şehidimize rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehidimizin ruhu cennette olsun. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), şehit askerlerin kimliklerini kamuoyuyla paylaştı

Sıradaki haber:

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), şehit askerlerin kimliklerini kamuoyuyla paylaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.