h Dolar 34,1609 % 0.06
h Euro 38,2839 % 0.06
h Sterlin 45,8866 % 0.13
h Altın (Gr) 2.932,46 %-0,02
h BIST100 9.738,71 %-0,92
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ortağını rehin almıştı: Bu kez pompalı tüfekle bir kişiyi vurdu, ev kurşunladı

Ortağını rehin almıştı: Bu kez pompalı tüfekle bir kişiyi vurdu, ev kurşunladı

Başiskele'de alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir şahıs, pompalı tüfekle karşı tarafı vurdu. Ardından şüpheli, yaraladığı kişinin iş ortağının evini de kurşunladı. Şahıs, daha önce de aynı tüfekle ortağını rehin almıştı.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bir kişi, alacak-verecek konusunda anlaşmazlık yaşadığı bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Ardından, saldırgan hedefinin iş ortağının evini de kurşunladı. Olay yerinden kaçan şüpheli, daha önce de aynı kişiyi sokak ortasında rehin almıştı.

Olay, tadilat halindeki bir iş merkezinde Körfez Mahallesi D-130 karayolu üzerinde meydana geldi. F.K. isimli şahıs, alacak-verecek konusunda anlaşmazlık yaşadığı İ.İ.’ye pompalı tüfekle ateş etti. İ.İ. kurşunların hedefi oldu ve yaralandı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine gelerek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İ.İ., ambulansla Kocaeli Şehir Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından F.K., İ.İ.’nin iş ortağı E.Y.’nin evine gitti. Damlar Mahallesi Koca Orman Caddesi Oksijen Konaklarında bulunan evi pompalı tüfekle defalarca kurşunladı. Saldırgan daha sonra kaçarak uzaklaştı. Eve isabet eden kurşunlar, camlarda ve kapıda izler bıraktı. Saldırı esnasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, 30 Kasım 2023 tarihinde Damlar Mahallesi Gurur Sokak’ta F.K., alacak-verecek konusunda yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle aynı kişiyi pompalı tüfekle rehin almış ve rastgele ateş açmıştı. Polisin 1 saatlik ikna çalışmalarının ardından F.K., tüfeği teslim ederek gözaltına alındı.

Uyuşturucu ticareti yapan şahıs polis tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Uyuşturucu ticareti yapan şahıs polis tarafından yakalandı