h Dolar 34,2730 % -0.04
h Euro 37,0912 % -0.04
h Sterlin 44,4575 % 0.22
h Altın (Gr) 3.000,26 %0,26
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Osmancık ilçesinde meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı

Osmancık ilçesinde meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı

Çorum'un Osmancık ilçesinde, bir apartmanın asansör boşluğunda çıkan yangın paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, yangının maddi hasara yol açtığını belirledi. Apartman sakinlerinin büyük korku yaşadığı olayda, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı bildirildi.

Çorum Osmancık ilçesinde meydana gelen yangın, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Güney Mahallesi Çorum Caddesi üzerinde bulunan bir binanın kiler olarak kullanılan asansör boşluğunda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İlk müdahaleyi bina sakinleri gerçekleştirdi. Durumun bildirilmesi üzerine Osmancık Belediyesi’ne ait 2 itfaiye aracı, 2 ambulans ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Korku içindeki apartman sakinleri balkonlara çıktı. İtfaiye ekipleri yangını asansör boşluğunda söndürdü. Yangının neden olduğuna dair polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Gönen’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Gönen’de gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.