h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Osmaniye’de 39 yıl hapis cezası ile aranan şahıs, kardeşinin kimliğiyle yakalandı

Osmaniye’de 39 yıl hapis cezası ile aranan şahıs, kardeşinin kimliğiyle yakalandı

Osmaniye ve çevre illerde birçok hırsızlık olayına karışan, 39 yıl hapis cezası olan ve kardeşinin kimliğini kullanan bir şahıs, polis operasyonuyla yakalandı. Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, elektrikli bisiklet hırsızlığı olayının şüphelisini kamera görüntülerini inceleyerek tespit etti. Yakalanan şahsın Yetkin G. olduğu ve kendisini ele vermekten kaçmak için kardeşinin kimliğini kullandığı ortaya çıktı. Tutuklanan şahıs, adli makamlara sevk edildi.

Osmaniye ve çevre illerde birçok hırsızlık olayına karışan ve kesinleşmiş 39 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, kardeşinin kimliğini kullanarak yakalanmaktan kaçmaya çalışırken düzenlenen operasyonla yakalandı. Elektrikli bisiklet hırsızlığı vakasının şüphelisi, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 16 kamera üzerinde 276 saat boyunca yaptığı görüntü incelemesi sonucunda tespit edildi. Yetkin G. isimli şahsın, Osmeniye ve çevre illerde birçok hırsızlık olayına karıştığı ve hakkında kesinleşmiş 39 yıl hapis cezası bulunduğu belirlendi. Yakalanması için düzenlenen operasyonla, evinde saklandığı yerde yakalandı. Ancak şahsın, polis kontrol noktalarından kaçabilmek için kendisine benzeyen kardeşinin kimliğini kullandığı ortaya çıktı. Yetkin G., adli makamlara sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sinop’ta bir bayan esnaf, iş yerinde ölü olarak bulundu

Sıradaki haber:

Sinop’ta bir bayan esnaf, iş yerinde ölü olarak bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.