h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Osmaniye’de iki aracın karıştığı zincirleme kazada iki kişi yaralandı, araçlardan biri alev aldı.

Osmaniye’de iki aracın karıştığı zincirleme kazada iki kişi yaralandı, araçlardan biri alev aldı.

Osmaniye'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 tır ve 2 otomobil birbirine çarptı. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda gerçekleşen kazada, 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması için trafik bir süreliğine kapatıldı ancak daha sonra tekrar açıldı.

Osmaniye’de Zincirleme Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Osmaniye’nin Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Şekerdere mevkiinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolun etkisiyle meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 tır ve 2 otomobil karıştı. Kaza sonucunda, otomobillerde bulunan 2 kişi yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Kaza yerine gelen yetkililer, araçları yoldan kaldırırken, kısa süreli bir yol kapanması yaşandı.

Eşinin ihanetiyle yüzleşen adam, cinayetten şüpheleniliyor – Mesajlar delil olarak incelenecek

Sıradaki haber:

Eşinin ihanetiyle yüzleşen adam, cinayetten şüpheleniliyor – Mesajlar delil olarak incelenecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.