h Dolar 34,2951 % 0.51
h Euro 37,2314 % 0.51
h Sterlin 44,7860 % 0.84
h Altın (Gr) 2.987,91 %1,15
h BIST100 8.951,36 %-0,57
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Osmaniye’de Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği terör operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Osmaniye’de Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği terör operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Osmaniye'de gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK/YPG'ye bağlı olduğu belirlenen 5 yabancı uyruklu kişi tutuklandı. Jandarma ekipleri, PKK/YPG/PYD terör örgütü faaliyetlerini deşifre etmek ve mensuplarını yakalamak amacıyla çalışma başlattı. Suriye'de faaliyet gösteren D.A., İ.A., M.A., H.A. ve T.A. isimli şüphelilerin konumları tespit edildi ve jandarma tarafından operasyon düzenlendi. Yakalanan şüpheliler adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafından PKK/YPG terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda, yabancı uyruklu 5 kişi gözaltına alındı ve tutuklandı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, PKK/YPG/PYD silahlı terör örgütünün faaliyetlerini ortaya çıkarmak ve üyelerini yakalamak için bir çalışma başlattı. Bu kapsamda, Suriye’de PKK/YPG/PYD terör örgütünde faaliyet gösteren D.A., İ.A., M.A., H.A. ve T.A.’nın konakladıkları adresler belirlendi. Jandarma ekipleri, şüphelilerin il merkezindeki adreslerine operasyon düzenleyerek Suriye uyruklu 5 kişiyi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı.

Son dakika: Osmaniye’de PKK/YPG terör örgütüne yönelik operasyonda yakalanan yabancı uyruklu 5 kişi tutuklandı!

Eskişehir protokolü, şehit ailesine nezaket ziyaretinde bulundu

Sıradaki haber:

Eskişehir protokolü, şehit ailesine nezaket ziyaretinde bulundu