h Dolar 34,2735 % 0.03
h Euro 37,0023 % 0.03
h Sterlin 44,3751 % -0.31
h Altın (Gr) 2.991,55 %-1,18
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Osmaniye’de jandarma tarafından gerçekleştirilen terör operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Osmaniye’de jandarma tarafından gerçekleştirilen terör operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Osmaniye'de gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK/YPG/PYD'ye mensup olduğu belirlenen bir yabancı uyruklu şüpheli tutuklandı. Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek ve üyelerini yakalamak amacıyla çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan operasyonda, Suriye uyruklu M.A. isimli şüpheli yakalandı ve jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüpheli, jandarma işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.

Osmaniye’de jandarma ekiplerinin PKK/YPG/PYD terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, gözaltına alınan bir yabancı uyruklu kişi tutuklandı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, PKK/YPG/PYD silahlı terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek ve üyelerini yakalamak amacıyla bir çalışma başlattı. Bu kapsamda, M.A.’nın PKK/YPG/PYD silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği bilgisi elde edildi ve konumuna ulaşıldı. Jandarma ekipleri, il merkezinde bulunan adrese operasyon düzenleyerek Suriye uyruklu M.A.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek tutuklandı.

Osmaniye’de jandarmanın düzenlediği operasyonda 1 kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Osmaniye’de jandarmanın düzenlediği operasyonda 1 kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.