h Dolar 34,0816 % 0.15
h Euro 38,1569 % 0.15
h Sterlin 45,3424 % -0.02
h Altın (Gr) 2.832,21 %0,12
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otomobilin çarptığı ve kaçan köpek sağlık hizmeti alıyor.

Otomobilin çarptığı ve kaçan köpek sağlık hizmeti alıyor.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarptığı köpek yaralandı. Sürücü olay yerinden kaçarken, çevredeki vatandaşlar köpeğin durumunu veteriner hekime bildirdi. Veteriner hekim ve ekibi köpeği tedavi edilmek üzere kliniğe götürdü. Köpeğin sahibine ise çip sayesinde durum aktarıldı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, kimliği belirsiz bir sürücüye ait araç, yolun karşısına geçmeye çalışan bir köpeğe çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Saat 12.00 civarında Ekmel Mahallesi D-400 Karayolu’nda meydana gelen olayda, köpeğin birdenbire yola çıkmasıyla aracın çarpması sonucu köpek yaralandı. Sürücü kaçarken, köpeği acı içinde yerde kıvranırken gören çevre halkı, durumu veteriner hekime bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen veteriner hekim ve ekibi, köpeğe ilk müdahaleyi yaparak tedavi için kliniğe götürdü. Köpeğin tedavisi halen klinikte devam ediyor.
Öte yandan, köpeğin üzerinde bulunan bir çip sayesinde sahibi bilgilendirildi.

Kocaeli’de 115 adet kaçak cep telefonu yakalandı!

Sıradaki haber:

Kocaeli’de 115 adet kaçak cep telefonu yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.