h Dolar 34,0953 % 0.18
h Euro 38,0923 % 0.18
h Sterlin 45,3536 % 0.02
h Altın (Gr) 2.833,59 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otoparktaki konteynerlerde çıkan yangın hızlı müdahale ile söndürüldü, felaket büyümeden engellendi

Otoparktaki konteynerlerde çıkan yangın hızlı müdahale ile söndürüldü, felaket büyümeden engellendi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bulunan bir otoparkta konteynerlerin bilinmeyen bir sebeple yanması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İstiklal Mahallesi'nde meydana gelen olayda, otoparkta bulunan eski konteynerler aniden alev aldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangının erken müdahaleyle kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları yapıldı. İncelenmek üzere yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gazipaşa ilçesinde bulunan bir otoparkta meydana gelen olayda, konteynerler bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Hızla yayılan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi’ndeki otoparkta, saat 22.00 sıralarında yaşanan olayda, eski konteynerler aniden alev topuna döndü. Çevredeki vatandaşların dumanları ve alevleri fark etmesi üzerine durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine hızla yönlendirilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İtfaiye Birimi ve polis ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerin erken müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları başlatıldı.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Hafif ticari aracın otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Hafif ticari aracın otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.