h Dolar 34,0125 % -0.17
h Euro 38,0469 % -0.17
h Sterlin 45,3308 % 0.63
h Altın (Gr) 2.833,57 %1,11
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otoyolda kalp krizi geçiren sürücü direksiyon başında fenalaştı

Otoyolda kalp krizi geçiren sürücü direksiyon başında fenalaştı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli mevkiinde Ankara istikametinde seyreden bir tır şoförü, direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Kalp krizi sonucunda tır bariyerlere çarptı ve durdu. Diğer sürücüler tarafından 112'ye bildirilen durumun ardından sağlık, polis, jandarma ve karayolları ekipleri olay yerine sevk edildi. Şoföre kalp masajı yapılarak hastaneye sevk edildi. Müdahalelerin devam ettiği öğrenildi.

Bolu Dağı Tüneli’nde Kalp Krizi Geçiren Tır Şoförü Olayı

Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli’nde, Ankara istikametinde seyreden 64 yaşındaki bir tır şoförü, direksiyon başında kalp krizi geçirdi. Olayın meydana geldiği bölgede yaşanan bu acil durum, diğer sürücüler tarafından hızla 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Sağlık ekipleri, polis, jandarma ve karayolları personeli de hemen olay yerine ulaştı.

Abdurrahman Biter adındaki 64 yaşındaki şoförün kalp krizine girdiği anlaşıldı ve acil müdahale için hemen sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapıldı. Şoförün kontrolündeki tır, durumu kontrol altına almak amacıyla otoyolun sol şeridinde bariyerlere çarparak durdu. Tır, emniyet şeridine park edildi ve tıbbi yardımın gelmesi beklenirken diğer sürücüler trafikte güvenlik önlemleri aldı.

Abdurrahman Biter daha sonra kalp krizi geçirdiği yerin yakınlarında bulunan Düzce’deki bir hastaneye sevk edildi. Hastanede Biter’e yapılan tıbbi müdahalenin ardından durumu ile ilgili güncel bilgiler henüz açıklanmadı.

Bu acil durum, trafikte seyahat eden diğer sürücülere duyarlılık ve dikkat konusunda bir kez daha önemli bir hatırlatma oldu. Olayın ayrıntıları araştırılmaya devam ediyor ve güncel gelişmeler yakından takip ediliyor.

Otoyolda sürücü kalp kriziyle karşılaştı, araç bariyerlere çarparak durabildi

Sıradaki haber:

Otoyolda sürücü kalp kriziyle karşılaştı, araç bariyerlere çarparak durabildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.