h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Özel çocuklarla buluştu: Unutulmaz bir deneyim yaşandı

Özel çocuklarla buluştu: Unutulmaz bir deneyim yaşandı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Bilim Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek özel çocuklarla bir araya geldi. Vali Aygöl, öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, BİLSEM'in önemli bir eğitim kurumu olduğunu belirtti ve öğrencilerin bilimsel ve sanatsal faaliyetlerde ülkenin geleceğinde söz sahibi olabileceğini vurguladı. Vali Aygöl, atölyeleri gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve müzik atölyesinde öğrencilerin eserlerini dinledi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, özel çocuklarla buluştu.
Vali Aygöl, BİL-EN Programı çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi. Bilecik Bilim Sanat Merkezi’ne (BİLSEM) giden Vali Aygöl, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol tarafından karşılandı. Bilecik BİLSEM’in faaliyetleri hakkında Merkez Müdürü Emrah Urgan’dan bilgi alan Vali Aygöl, öğretmenler odasında toplanan öğretmenlere hitap etti. Vali, “Çok önemli bir eğitim kurumunda hizmet veriyorsunuz. Bu merkezden yetişen her öğrenci, bilimsel veya sanatsal faaliyetlerde ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak potansiyele sahip. Bu cevheri ortaya çıkarmak için gösterdiğiniz fedakarlıklarınızdan dolayı size teşekkür etmek istiyorum” dedi. Vali Aygöl, merkezdeki atölyeleri tek tek dolaşarak öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve onlarla sohbet ederek başarılar diledi. Ziyaretleri sırasında, model uçak atölyesinde görevli öğretmen İlyas Aral ve öğrencilerinin ürettiği model uçağın taksi faaliyetini ilgiyle takip eden Vali Aygöl, müzik atölyesinde eğitim alan öğrencilerin enstrümanlarla çaldığı eserleri dinledi.

13. yüzyıla ait heykellerin 1 milyon dolarlık satışı engellendi

Sıradaki haber:

13. yüzyıla ait heykellerin 1 milyon dolarlık satışı engellendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.